Med kerneværdier i fokus

Lundsgaard Gods har en lang og unik historie, og med Kulturhuset Anexet vil vi føre det ind i fremtiden og etablere os som kulturelt og erhvervsmæssigt fyrtårn.

Lundsgaard Gods og kulturhus Anexet sætter fokus på bæredygtighed, økologi, rustik stil og social ansvarlighed. Vi satser på at skabe unikke kulturoplevelser med imødekommende, personlig herregårdsstemning.

Som henholdsvis økologisk landmand og jazzsangerinde vil Rudolf og Vini Iuel skabe muligheder for at genoplive og udnytte bygningernes potentiale i forhold til fremtidens efterspørgsel. Samtidig ønsker vi, at traditioner, historie og kultur bliver bevaret og genfortalt.

Derudover ønsker vi at udvikle Anexet som attraktivt møde- og konferencecenter for virksomheder i hele Danmark. Den unikke beliggenhed og de fleksible, historiske og meget smukke rammer, hvor der i bogstavelig forstand er højt til loftet kan nemt tilpasses ethvert arrangement og omdannes til smukke mødelokaler og grupperum med deltagelse af mellem 10 og 400 personer.

Alle aktiviteter og arrangementer skabes på baggrund af Lundsgaard Gods og Kulturhus Anexets tre kerneværdier:

  • Kvalitet
  • Autenticitet
  • Bæredygtighed