Klik på billederne for at se dem i fuld størrelse.

2019

Foto: Emil Andresen

Den 6. juli havde Anexet besøg af den folkekære og følelsesnære sanger og sangskriver Thomas Buttenschøn.

Her gav han en velspillet, intim og underholdende sommerkoncert for et tryllebundet publikum.

Anexets sommerudstilling med Malende Musikere blev åbnet med et brag af en kunstfestival og fernisering. Nogle af landets største musikere gæstede Anexet med deres kunst, og programmet var fyldt med spændende talks of fortryllende koncerter.

Der blev udstillet værker fra 17 musikere, mens 11 forskellige optrådte.

Du kan se programmet her.

Søndag den 26. maj 2019 gæstede Gustav Piekut Anexet for anden gang, efter at han i 2018 indspillede sin debutplade i lokalet.

Denne gang til en velspilled, medrivende og virtuos koncert, der begejstrede et talstærkt publikum.

Det var en stor fornøjelse, der udmøntede sig i et stående bifald, hvor den virtuose pianist blev kaldt på scenen hele tre gange.

Fredag en 7. juni indspillede den den internationale trio The Space Above deres debutplade live foran et begejstret publikum i Anexet.

Det var en stor fornøjelse at opleve Anexets rammer udfolde sig helt, og være med til at forevige et stykke musik live.

Den 23. maj blev Lundsgaard Gods’ nyrenoverede høstgildesal indviet, da Malene Schwartz fortalte om sin barndoms Tisvilde i et spændende foredrag i samtale med Cathrine Errboe.

Høstgildesalen var fyldt ti kapacitet, og publikum var godt underholdt.

Foto: Stephen Freiheit

Den 2. maj var Anexet fyldt med forventningsfyldte tilskuere, da Sebastian optrådte solo i Anexet. Koncerten var arrangeret af Red Barnet, og var meget velbesøgt.

Den 24. marts afholdt Lindø Concert Band deres årlige forårskoncert i Anexet for et begejstret publikum, da de optrådte med såvel populærmusik, som marchklassikere.

Den 2. april var der for første gang mulighed for at opleve autentisk amerikansk folk i Anexet, da Amerikanske Anna & Elizabeth optrådte.

Koncerten var blot en af 8 europæiske koncerter på en tour, der ellers talte lokationer som Berlin, London & Bruxelles.

Den amerikanske duo fortalte historier gennem deres musik og crankies, og sørgede for en nær, intens og autentisk steming.

Kauflin/Fonnesbæk/Williams er en ny klavertrio i verdensklasse bestående af det unge, amerikanske klavervidunder, Justin Kauflin, den danske verdensklasse bassist, Thomas Fonnesbæk, samt den amerikanske toptrommeslager, Billy Williams.

De besøgte Anexet fredag den 15. februar, til en helt fantastisk koncert, der med høj energi og besnærende nærvær bød på både egne kompositioner og fortolkninger af andres. Det blev krydret med en solid omgang improvisation, og en åben invitation fra de tre om at træde ind i deres musikunivers.

Foto: Emil Andresen

Regnen piskede ned i Kerteminde, da Bobo Moreno, Bo Stief & Ole Koch Hansen lørdag aften, den 16. marts 2019, åbnede deres koncert i Anexet med “I can’t stand the rain”.
Men med en sådan oplevelse på programmet, skulle der mere til at holde de mange gæster væk fra Lundsgaard Gods, og således spillede den fantastiske trio for 240 forventningsfulde tilskuere i Anexets smukke rammer.

Koncerten var allerede tidligt blevet mødt med spænding

Tilskuerne blev forkælet med fortolkninger af både klassikere og mindre kendte numre, i trioens karakteristiske, kreative og velspillede stil.

2018

Vini Iuel tog atter publikum med storm, da hun sammen med sin faste julekvartet Morten Nordal, Chano Olskær, Guy Moscoso og Hans Mydtskov sang en perlerække af amerikanske julesange, selvfølgelig i bedste jazzstil.

Bandet spillede for fulde huse! Over 600 publikummer kom i den rette julestemning med jazzede versioner af Jingle Bells og Rudolph, the red nosed reindeer.

Vi glæder os allerede til 2018, hvor Vini Iuel igen vil åbne dørene for sine julekoncerter.

 

3 dage fyldt med kultur, litteratur, musik, gastronomi og kunst – alt sammen i forfatteren og samfundsdebattøren Agnes Henningsens ånd. Op mod 1.000 mennesker lagde vejen forbi Anexet v. Lundsgaard Gods, da vi i weekenden d. 16. – 18. november over tre dage fejrede Agnes Henningsens 150 år.

De mange mennesker kunne bl.a. opleve Suzanne Brøgger og Hans Hertel diskutere forholdet mellem Agnes Henningsen og sønnen PH, Geeti Amiri tale om at tage retten til sit eget liv i dag som nydansk kvinde, Mette Fugl om at bruge Agnes Henningsen som ’sutteklud’, samt koncerter med bl.a. Kira Skov og Marie Bergman.

Den columbianske pianist Juan Andrés Ospina og den portugisiske sangerinde Sofia Ribeiro gæstede Anexet ved Lundsgaard Gods med en koncertoplevelse i verdensklasse. Duoen er garanti for en medrivende og latininspireret musikalsk oplevelse i smukke og autentiske rammer.

 

Jazzmusikken blev hyldet, dag Dansk Jazzmusikerforening afholdt Jazzdag 2018 i Anexet.

Der var lagt op til en aften med mange store jazz-oplevelse. Heriblandt den canadiske basunist Alastair Kay, den efterspurgte Carl Winther Trio og Basic Big Band.

Der var rigtig mange mennesker, som var mødt op for at høre helt unikke jazztoner fra den brasiliansk/amerikanske sangerinde, pianist og komponist Clarice Assad og det danske jazzunikum, bassist og komponist Thomas Fonnesbæk.

Tilsammen gav de en forrygende koncert i Anexet ved Lundsgaard Gods i Kerteminde, hvor de spillede originale kompositioner og en del fra den brasilianske sangskat.

Thune Holm m band fortolkede Leonard Cohen.

Leonard Cohen har gennem sit liv skabt et værk af poesi og musik, hvor der bliver reflekteret på et højt kunstnerisk niveau over  livsforhold, som handler om håb, lidenskab, frihed, de lyse og mørke sider i mennesket . 

Under overskriften Musiske Rejser indsamlede Odense Symfoniorkester sidste efterår personlige fortællinger fra mere end 150 fynboer ved en række koncerter, rundt på øen.

Til efteråret vender orkestret tilbage med huskomponist Andy Papes transformation af fynboernes fortællinger til kammermusik.

Foto: Emil Andresen

Den 7. oktober var der eftermiddagskoncert, som bød på skøn efterårssol, lækker kulturbrunch i Café Agnes H og ikke mindst helt fantastisk musik af den ekvilibristiske duo bestående af Carlos Malta på blæseinstrumenter og Thomas Clausen på piano.

Lørdag 15/9-2018 blev der i Kulturhus Anexet, Lundsgaard Gods ved Kerteminde, afholdt en ikke mindre end fremragende koncert af ”Jazzens Dreamteam”, bestående af ægteparret Cæcilie Norby (skønsang og div. percussion) og Lars Danielsson (cello og  kontrabas).

(tekst: kjavis.dk)

Den 17. august 2018 Var der Fernisering i Anexet for Thomas Lindvigs udstilling Structuration part III, der var udstillet i Anexet fra den 17. august til den 14. oktober.

Den 12. september fik man en indlevende filmoplevelse i Anexet, da vi viste dokumentarfilmen, Arlette – en historie vi aldrig må glemme, er en dokumentation på denne mangeårige foredragsturne rundt i Danmark. 

Helt særligt var, at Arlette Andersen selv var til stede for at svare på spørgsmål fra et nysgerrigt og medrevet publikum.

Vidunderlige Katrine Gislinge indviede vores Steinway koncertflygel den 17. maj 2018.

Og sikke en fantastisk koncert! Med indlevelse og nærvær leverede hun blandt andet Debussy og Brahms, der fik følgeskab af Anexets formidable akustik og smukke omgivelser.

Foto: Birgit Tengberg

Den årlige kammermusikfestival på Lundsgaard Gods blev i 2018 afholdt fra den 8.-10. august, og var ligesom årene inden en stor succes.

Kammermusikfestivalen 2018 bød på fulde sale, eminente musikalske oplevelser og høj musisk kvalitet i smukke omgivelser på Lundsgaard Gods.

Den 8. april 2018 kunne Anexets gæster oplev en mesterlig musiker på Anexets nyerhvervede Steinway koncertflygel, da stjernepianisten Jovino Santos Neto gæstede Lundsgaard Gods med en solo matinékoncert. 

Den 4. maj var der fabelagtige koncert med All Stars Quartet.

Kvartetten, med Thomas Agergaard, Thomas Blachman, Artur Tuznik & Lennart Ginman, spillede for over 300 gæster i Anexet og fik hele 3 stående ovationer.

Den 11. marts afholdt Lindø Concert Band deres årlige forårskoncert i Anexet for et begejstret publikum, da de optrådte med såvel populærmusik, som marchklassikere.

Den 19. marts var 400 mennesker så heldige at opleve en nærværende og veloplagt Michael Falch til støttekoncert for Red Barnet i Anexet.

Som noget helt særligt fik publikum også glimt af det gamle band Malurt at høre, da det lokale bandmedlem, Christian Arendt, var at finde blandt publikum og blev inviteret på scenen. En helt fantastisk aften!

Den første koncert for meldemmer af Anexets Jazzklub var 9. februar 2018, da Anexet inviterede til koncert med Marilyn Mazur Special 4 og Norma Winstone d. 09. februar. Anexet blev til anledningen omdannet til en hyggelig jazzklub. Det ca. 120 mand store publikum fik en stor musikalsk oplevelse, da Mazur, Winstone og resten af kvintetten gik igang.

 

D. 23 februar bød vi indenfor til koncert med en duo af den amerikanske verdenstjerne Justin Kauflin og den danske bassist Thomas Fonnesbæk. Det var en helt fantastisk aften, hvor vi både kom forbi duoens egne kompositioner, fx Kauflins “Country Fried” om hjemstaten Virginia, som har en særlig kærlighed for friturestegt mad, og klassikere som Bob Hilliard & David Mann´s “In The Wee Small Hours Of The Morning”. Kauflins virtuositet på flygelet kombineret med Fonnesbæks veloplagte basspil og humoristiske sans, gav publikum en helt særlig aften i Anexet.

2017

Julefestivalen i Anexet ved Lundsgaard Gods gav de mange gæster mulighed for at få inspiration til julen og underholdning for hele familien.

I Anexets stemningsfulde rammer kunne man blandt meget andet opleve Svantevit og de 4 violiner fra Måles dukketeater-opsætning af ‘Peters jul’, skøn julemusik fra Lindø Concert Band og fængende julefortællinger fra skuespiller Pia Plesner.

Samtidig kunne man gå på opdagelse i de mange boder med alt fra kunsthåndværk og brugskunst til delikatesser.

Det var en Vini Iuel i topform, der gav publikum en på opleveren den 8. og 9. december 2017. I vanlig stil optrådte Vini Iuel m. band med mange fantastiske julenumre og sikrede julestemningen hos de mange fremmødte.

Foto: Emil Andresen

Der var mødt rigtig mange mennesker op til Odense Symfoniorkesters fantastiske koncept med fællesspisning og kammerkoncert. Den Reumert-prisvindende komponist Andy Pape udvekslede fortællinger med kertemindeborgerne, og folk var gode til at dele deres historier. 

Over 350 mennesker var mødt op i Anexet den 15. november for at høre TV 2s mellemøstlige korrespondent, Steffen Jensen, og de blev ikke skuffede, da Steffen indtager scenen hjemmevant, uden manuskript – men med en solid pose viden fra sine mange år som journalist i et krigshærget område.

Foredraget tog afsæt i den aktuelle situation i Mellemøsten – en region i verden, som er fascinerende, og som påvirker vores verden – både på godt og ondt – om det så er i form af stigende oliepriser, terror eller flygtningestrømme. Vi hører hele tiden om Mellemøsten, men det er et område, som de færreste af os forstår. Steffen Jensen vil med foredraget rydde op i tingene, at give en ny baggrund og nyt perspektiv for forståelsen af Mellemøsten.

Clarice Assad og Thomas Fonnesbæk gav den 23. september koncert i Anexets Store Sal med ekvilibristiske brasilianske toner, kold hvidvin og fantastisk selskab.

The Carl Nielsen Masterclass (CNM) besøgte atter Fyn med deltagelse af omkring 35 unge, klassiske musiktalenter fra hele Danmark og i alt 8 nationer – og Anexet havde den ære at facilitere en gratis afsluttende koncert fredag den 20. oktober.

Der var mødt 80 publikummer op, som nød aftenen med klassisk kammermusik fra de unge musikere. Deltagerne har modtaget undervisning fra et instruktørteam, som er musikere fra Danmark, fra hele verden

Foto: Birgit Tengberg

Den årlige kammermusikfestival på Lundsgaard Gods blev i 2017 afholdt fra den 11.-13. august, og var ligesom tidligere en stor succes.

Kammermusikfestivalen 2017 bød på fulde sale, eminente musikalske oplevelser og høj musisk kvalitet i smukke omgivelser på Lundsgaard Gods.

Endnu en fantastisk ART-Week i Anexet på Lundsgaard Gods blev afholdt med masser af foredrag, musik og kreative workshops. Det var blandt andet muligt at opleve foredrag med nødhjælpsorganisatoren Anja Ringgren Lovén og journalist Georg Metz. Der var skøn musik med Tobias Trier (Manifest) og Mike Andersen.Der var stenhuggeri, croquis og malerier i forskellige former, og det har været en skøn uge i pagt med kunsten.
Vi glæder os allerede til 2018, hvor ART-WEEK atter gæster Anexet ved Lundsgaard Gods fra d. 29. juli til d. 5. August.

Trobaduren Sebastian spillede og sang til en udsolgt koncert på Anexet under smukke og rustikke rammer ved Lundsgaard Gods den 8. august kl. 20.00. Sangeren, sangskriveren og komponisten var i topform og tryllebandt publikum med sine smukke tekster, melankolske stemme, fabelagtige guitarspil og en humor, der gav publikum en oplevelse, som de sent vil glemme. Over 350 mennesker var mødt op til en musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige, fordi Sebastian er et langtidsholdbart ikon på den danske musikscene og har været med til at definere dansk musik i snart 50 år.

Det var en forrygende aften, da den verdensberømte jazztrommeslager og komponist Terri Lyne Carrington Quartet gæstede Anexet den 17. maj. Over 200 mennesker fik den enestående chance for at opleve den ikoniske stjerne og tredobbelte Grammyvinder i Kerteminde og Danmark.

Foto: Emil Andresen

Lørdag den 24. juni kl. 14.00 var der gratis fernisering af den kendte billedkunstner Inge Hørups malerier i Anexet ved Lundsgaard Gods i Kerteminde. Der var en flot åbningstale af sognepræst og kunstkritiker Peder Svejgaard Pedersen, som du kan se på: Munkebo Lokal TVs hjemmeside her.  

Det var Inges største udstilling nogensinde med ca. 80 værker på ét sted, og flere var mødt op for at se de flotte værker, der klædte rummet helt fantastisk

Omkring 50 mennesker var mødt op for at opleve det virtuose makkerpar Maria Camitz & Leif Hesselberg, der på magisk vis fik spillet flotte klassiske guitarværker. 

​Over 200 mennesker fik en berigende musikalsk oplevelse, da stjernepianisten Jovino Santos Neto gav koncert i Anexet i selskab med gæstekvartet bestående af sangerinde Vini Iuel, Anders Mogensen på trommer, Kasper Tagel på bas og Thomas Agergaard på saxofon. 

Publikum sad ved borde i Anexets store sal med High Tea fra Café Agnes H, og foråret er kommet til Lundsgaard!Glæd jer til endnu en verdenstjerne i jazzgenren, Terri Lyne Carrington, der gæster Anexet 17. maj.

Den 2. marts bød Anexet velkommen i grussalen til Holmen Hustlers. De lokale drenge udgav deres 2. album og holdt i den forbindelse deres releasekoncert i Anexet.

Lindø Concert Band berigede ganske gratis et stort publikum med skønne musikalske oplevelser. Over 200 mennesker kom forbi Anexet en søndag eftermiddag for at opleve det kæmpemæssige brassband Lindø Concert Band. Dagen dirigent var Jakob S. Larsen og Palle Hansborg-Sørensen var konferencier. Lindø Concert Band spillede blandt andet South Pacific, Alley Cat, The Stripper, sange fra ABBA og Sophisticated Ladies. Cafe Agnes H var åben, så de kaffetørstige fik lidt til ganen, som de tog med ind i Anexet.    

2016

 Anexet emmede af god stemning med masser af mennesker, da der var fernisering på udstillingen Women Empower Business.

Her kunne det gæstende publikum opleve lækre smagsprøver, smukke billeder af Stine Heilmann, velkomst ved Rudolf Iuel fra Lundsgaard Gods og Helle Stokkebye Johansen fra Choice Foundation, under Butler’s Choice, åbningstale af Anh Lê, stifter og medejer af LêLê-koncernen, input fra Henrik Schramm Rasmussen fra Dansk Industri, Mette Ring O’Donnell fra Orana Vietnam og Jacob Stokkebye fra Butler’s Choice.

Stine Heilmanns billeder kunne nydes fra ferniseringen frem til 18. december 2016 ganske gratis.

Lørdag den 10. og søndag den 11. december var Anexet ved Lundgsaard Gods og Café Agnes H fyldt til bristepunktet med spændte gæster, der glædede sig til at komme i julestemning med Vini uel og band under Anexets årlige Jazzy Christmas Concerts. Vini Iuel var i topform og brillerede med en perlerække af amerikanske julesange – perfekt akkompagneret af sin faste julekvartet.

Der var næsten fulde huse, da de den anerkendte, danske sopran Kiki Brandt i samspil med sin bedre halvdel, guitarist Mikkel Grue, spillede på Anexet ved Lundsgaard Gods.

Velgørenhedskoncerten med Kiki Brandt og Mikkel Grue var arrangeret i samarbejde med Sorooptimist International Kerteminde, hvor overskuddet fra koncerten blev doneret til børn på Børnepsykiatrien på OUH. 

Den sidste weekend i november 2016 afholdt Anexet ved Lundsgaard Gods for anden gang Fyns hyggeligste Julefestival, to dage med magisk julestemning og masser af kulturelle oplevelser.

Lundsgaard Julefestival er en unik festival, hvor kulturelle tilbud til både børn og voksne er en vigtig del af konceptet, og som på den måde adskiller sig markant fra andre julemarkeder.

Den 1. oktober kunne man i Anexetkomme på en rejse rundt i jazz, blues, gospel/spirituals smelter smagfuldt sammen til en kraftfuld essens med inderlighed, nærvær og nerve i højsædet.

Det kunne man, da Grarup, Steen & Vinding besøgte Anexet til en forrygende koncert.

Den 21. oktober kunne man for 12. gang samles nogle af de største klassiske musiktalenter fra ind- og udland i efterårsferien ved The Carl Nielsen Masterclass.

Søndag d. 25. sep. afholdte Lundsgaard Gods for første gang loppe- og antikmarked. Der var blevet ryddet op i alle godsets gemmer  – og det var kun Lundsgaards egne sager der blev solgt ud af. Mere end 500 mennesker lagde vejen forbi Anexet i løbet af søndagen – og køen op til at dørene blev åbnet kl. 11.00 var meget lang. Der var også meget travlt i Cafe Agnes H. hvor sandwich, kage, kolde og varme drikke blev nydt både ude og inde. Tak til alle der kom forbi!

Plesners soloudstilling BORDERLINE var en stor succes med mange besøgende, og den omhandlede flygtningekrisen i Europa. Gennem skulpturer, malerier, tegninger, film og installationer undersøger Plesner den mangefacetterede katastrofe. Grænserne trækkes hårdt op i den offentlige debat, og der graves grøfter, mens fløjene diskuterer et mylder af emner på en gang. 

ART-WEEK 2016 blev igen en stor succes med mange hundrede besøgende hver dag.

34 udvalgte internationale kunstnere udstillede og arbejdede i 8 dage i Anexet ved Lundsgaard Gods.

I år var der også arrangeret koncerter og foredrag med bl.a. Martin Bigum og Anders Lund Madsen.

Til alle arrangementerne var der fuldt hus og stor travlhed i Cafe Agnes H., der hver aften havde et udsolgt Folkekøkken. Lørdag var der auktion over værker doneret af kunstnerne. Auktionen blev styrer af Kasper Nielsen, vurderings- og salgsdirektør ved Bruun Rasmussen Kunstauktioner.

Overskuddet gik til Børnecancerfonden. Bente og Michael Grønlund er arrangører af Art Week, som officielt blev åbnet af Bo Damgaard d. 13. august. 

Foto: Emil Andresen

Fra fredag den 9. til søndag den 11. september 2016 blev den første Kammermusikfestival afholdt på Anexet ved Lundsgaard Gods. Festivalen var arrangeret af Birgit Tengberg, tidligere og mangeårig koncertarrangør på Johannes Larsen Museet.

Kunstnerisk ansvarlige for festivalen var Trio con Brio Copenhagen. Alle koncerterne blev præsenteret af DR P2 redaktør Esben Tange, der satte værkerne ind i passende musikalske sammenhænge.

Fødevarefestival 2016 blev igen i år en succes, med rigtig mange dejlige og spændende udstillere og masser af glade besøgende, der trodsede den bagende sol og fik en skøn oplevelse på Lundsgaard Gods. I år var der også en stor international grill-konkurrence på gårdspladen ved Anexet; BBQ By the Sea, hvor 13 hold deltog og vinderen vandt en billet til USA. 

Den 25. September var der fernisering i Anexet for udstillingen “Are You in the Showbusiness”

Den unge, skønne upcoming singer/ songwriter Marie Faydes gæstede Anexet ved Lundsgaard Gods den 27. maj, med en musik, der har rødder i jazzen, flirter med neo-soulen og danser med den brazilianske bossa nova.

Foto: Stephen Freiheit

Med Lundsgaard Løbet 2016 inviterede Lundsgaard Gods lokale borgere og familier til en kulturel helhedsoplevelse i naturskønne rammer. Motion for alle, sundhed og glæde var i fokus for begivenheden, der også skulle knytte herregård og lokalbefolkning tættere sammen.

Fredag d. 6. Maj afholdt Anexet Fernisering/Fundraising med musikalsk underholdning og værker af kunstneren Delfin Bong.

Udstillingen viste Bongs værker fra 2012 og frem til i dag.

Formålet med udstillingen var at indsamle penge til Bongs non-profit kunstprojekt ”Dream Weaver Project”. Det betyder, at det beløb, der solgtes malerier for på fredag, gik ubeskåret til ”Dream Weaver Project”.

Den 19. marts åbnede Anexet ved Lundsgaard Gods en fed udstilling, Malende Musikere med værker af Troels Trier, Flemming Qvist Møller, Lars Trier, Kasper Eistrup, Ole Fick, Thomas Agergaard og Franz Beckerlee.

Troels og Lars spillede en sjælden mini koncert med Røde Mor numre og sange fra Trier-Brüel repertoiret og Flemming Qvist Møller og Thomas Agergaard spillede jazz.

Den canadiske singer/ songwriter Dana LaCroix besøgte sammen med sanger og guitarist, Murali Coryell, Danmark i april 2016 – og på sin tour gæstede de Anexet ved Lundsgaard Gods. 

2015

Den 12. og 13. December kunne Anexets mange gæster nyde en fantastisk julekoncert i Anexet.

Vini Iuel & band spredte julestemning gennem begge koncerter og byggede til på en fantastisk juletradition

Foto: Stephen Freiheit

Den sidste weekend i november 2015 slog Anexet ved Lundsgaard Gods for første gang dørene op til Fyns hyggeligste  Julefestival.

2 dage hvor de smukke omgivelser med juletræer, gran, nisser og lys skabte en magisk julestemning. Lundsgaard Julefestival var meget mere end et traditionelt marked. 

Alt fra skolebørn, sømænd, erhvervsfolk og familier har lagt både øre og mikrofon til de lyde, der kendetegner livet på Fyn anno 2015. Dette resulterer nu i 10 storslåede koncerter, hvor Odense Symfoniorkester turnerer øen rundt med de allerførste opførelser af den spektakulære nye symfoni Sinfonía Fionia, der besøgt Anexet d 15. november 2015.

350 inviterede gæster lagde den 23. november vejen forbi Anexet ved Lundsgaard Gods. Anledningen var uddelingen af Den Fynske Kulturpris og gæsterne blev mødt af fakkelstier, lysinstallationer, dansere, boblende drinks og et brag af et underholdningsshow, som blev fermt styret af aftenens værtinde, skuespiller Mette Horn, som blandt andet havde medbragt Damen med de blå tænder.

Vini Iuel med trio gav en forrygende koncert og inden Café Agnes H serverede kaffe, chokolader og kage, rundede Poul Dissing med sønner samt Las aftenen af med en bevægende koncert. I mellemtiden blev Den Fynske Kulturpris og de medfølgende 75.000 kr. uddelt.

Den 2. november kunne man synge med på yndlingssange valgt af aftenens gæst, akkompagneret af husets pianist.
”Spændende mennesker, personlige historier, musikalske overraskelser og fællessang”.

Krimiforfatteren Kim Juul besøgt Anexet og Café Agnes H med sit band. Det bliver, en koncert med udgangspunkt i universet fra Kim Juuls foreløbig 3 anmelderroste kriminalromaner med hovedpersonen Lars Norholm i centrum.

Foto: Emil Andresen

Den 19. oktober var en inspirerende aften i selskab med Michael Ahlefeldt, som fortalte om sit liv og sin kunst i Anexet ved Lundsgaard Gods.

Ældresagen, Anexet på Lundsgaard Gods, Spil Dansk og Kerteminde Kommune inviterede kommunens ældre borgere til koncert med sangeren og entertaineren Bertel Abildgård.

Koncerten foregik torsdag den 29. oktober om formiddagen i Anexet ved Lundsgaard Gods i Kerteminde og var en del af den nationale fejring af “Spil Dansk-dagen.”

Som den første i rækken af flere syng med og foredrag-arrangementer gæstede pensioneret generalløjtnant Kjeld Hillingsø Anexet ved Lundsgaard Gods den 28. september kl. 19.30.

Her kunne man syng med på yndlingssange valgt af aftenens gæst Kjeld Hillingsø, akkompagneret af husets pianist.
”Spændende mennesker, personlige historier, musikalske overraskelser og fællessang”.

Den 12. Oktober kunne man opleve Malene Schwartz i Anexet, da hun inviterede de mange gæster til at synge med på hendes favoritsange og holdt foredrag.

Første uge af august 2015 besøgte en række danske og internationale kunstnere Anexet ved Lundsgaard Gods i forbindelse med afholdelse af Art Week.

Kunstnerne arbejdede på stedet og præsenterede deres værker i stande indrettet i Anexets lokaler. Foredrag og koncerter afvikledes om aftenen og Anexets Café Agnes H havde mange sultne gæster. Bente og Michael Grønlund var arrangører af Art Week, som officielt blev åbnet af Annette Vilhelmsen.

Søndag den 6. september var der på Anexet ved Lundsgaard Gods i Kerteminde koncert med Kristian Lilholt og Land.

Kristian Lilholt har i trioform sammen med Ida Friis Virenfeldt og Lasse Jørgensen skabt sin egen niche med kommunikation i øjenhøjde og musik og sange med højt til loftet. Nu tager trioen på tur med udvidet besætning – ikke mindst for at kunne opføre al musikken fra Land-projektet.

Anexet ved Lundsgaard Gods bød indenfor til et stort anlagt Sankt Hans arrangement, hvor Vini og Rudolf Iuel var værter.

Flere end 1000 gæster valgte at holde Sankt Hans i Anxet, hvor fotograf Stephen Freiheit viste egne og elevers billeder i storformat på udstillingen THINGS YOU CAN´T BUY WITH MONEY, der blev afholdt fællesspisning på Anexets smukke gårdsplads og Aura Dione med band gav koncert til stor glæde for de mange fremmødte. 

ANEXET JAZZKLUB

Få dit medlemskab for anden halvdel af 2019 med

25% rabat