Store naturoplevelser med fokus på samarbejde, kommunikation og personlig udvikling

På Lundsgaard Gods finder man de perfekte rammer for fælles oplevelser, da samspillet mellem den smukke natur og de historiske bygninger indbyder til et væld af aktiviteter. Her er plads til både fysisk udfoldelse og indendørs hygge, når I sammen skal styrke fællesskabet.

I har mulighed for selv at sætte dagsordenen, men vi varetager også gerne arbejdet med at planlægge og afvikle arrangementet. Her samarbejder vi med lokale udbydere og teambuilding-eksperter, for at sikre unikke oplevelser af høj kvalitet.

Når I besøger os, stiller vi Kulturhuset Anexets smukke lokaler til rådighed. Her har vi alt inden for billede, lyd og teknik i rum, hvor man fornemmer historiens vingesus. De imponerende lokaler kan tilpasses, så forholdene bliver helt ideelle uanset om I er 10 eller 400 personer.

Omgivelserne ved Lundsgaard Klint byder på idylliske strand- og skovområder, og man føler sig langt væk fra byens stress og jag, selvom der kun er få meter til Kertemindes byskilt. Læs mere om vores faciliteter her.

Hvis I har spørgsmål eller ønsker I inspiration til jeres næste arrangement, er I velkomne til at kontakte vores koordinator:

Alex Nielsen
Tlf. 6093 0055
alex@anexet.dk