JULEFESTIVAL 2015

Den sidste weekend i november 2015 slog Anexet ved Lundsgaard Gods for første gang dørene op til den Fyns hyggeligste  Julefestival, 2 dage hvor de smukke omgivelser med juletræer, gran, nisser og lys skabte en magisk julestemning.

Lundsgaard Julefestival var meget mere end et traditionelt marked. Det var en festival, hvor kulturelle tilbud til både børn og voksne var en vigtig del af konceptet.

Den gamle høstgildesal blev indrettet til børne-juleværksted med materialer fra Lundsgaards skove, og der var hjælpesomme nisser til at hjælpe ungerne med deres kreative udfoldelser.

I karlestuen fortalte Pia Plesner tre gange dagligt julehistorier for børn og det enorme juletræ fra Lundsgaards skove blev pyntet af Charlotte Guineau, indehaver af Rice-handelsfirmaet med kontor i Odense.

Lysene på det store juletræ blev tændt lørdag kl. 12, hvor der blev danset om juletræet og sunget julesange til smukt akkompagnement af Lindø Concert Band

På den indendørs scene i Anexet kunne man lørdag opleve Kaj og Andreas far – Shibidua-musikeren Ole Kibsgaard – i et forrygende juleshow og søndag fik Anexet ved Lundsgaard besøg af det unge og cool rap-band Holmen Hustlers.

Både inde og ude var der boder med delikatesser og kunsthåndværk og i Café Agnes H kunne man købe hjemmelavede julelækkerier. Der var en duft af  julekager og klejner fra lokale bagere i Kerteminde og årets juletræ kunne købes eller bestilles hos Det Danske Spejderkorps Kerteminde, som også havde opstillet bålsteder i Anexets gårdrum.

Lundsgaard Julefestival samarbejdede med Turismens Venner og Soroptimisterne. Begge foreninger bidrog med frivillig arbejdskraft.

Alt i alt blev den første Julefestival på Lundsgaard Gods en stor succes – og vi glæder os allerede til 2016, hvor Julefestivalen ligger i weekenden 26. – 27. november.

På gensyn!

Julefestival2016billeder