Lundsgaard Fødevarefestival blev en stor succes. Vi takker for opbakningen.

Lørdag og søndag den 6.-7. juni besøgte flere end 4300 Lundsgaard Fødevarefestival. En lang række fortrinsvis lokale udstillere delte smagsprøver ud. Kvaliteten var i højsædet og der blev udvekslet idéer og skabt grobund for samarbejde på kryds og tværs.

Under Lundsgaard Fødevarefestival var der blandt andet fokus på økologi, brød, kager, biodynamiske landbrug, blomster, restauranter, tapas, kaffebønner, charcuteri, oste- og ismejerier, bioavlere, mosterier, chokolatier, aarstiderne, gourmet, lam, mjød, bisonkød, micro bryggerier, og micro destillerier, økologisk frugt, sydesalt, bjesk, angus, bæltet galloway, jersey, røgerier, gårdbutikker, økologisk og biodynamisk vin, økologiske grøntsager, krydderurter, lakrids, fiskefrikadeller, krabbesuppe og meget andet.

På Anexet ved Lundsgaard Gods glæder vi os over den store interesse og fremmødet af så stort et antal gæster. Tak for opbakningen, som i høj grad har medvirket til beslutningen om at gentage Lundsgaard Fødevarefestival i 2016.

Har du fået lyst til at besøge andre fødevarefestivaller kan du følge med på:

www.foedevarefestival.dk