Jazz i Anexet

JAZZ I ANEXET 2018


En perlerække af jazzoplevelser i verdensklasse i Anexet ligger nu klar – gå på opdagelse i efterårets program herunder.

Er du til lækker vokaljazz så gå efter de stemningsfulde koncerter med Sofia Ribeiro/ Juan Andrés Ospina eller Bobo Moreno/Ole Koch Hansen/Bo Stief. Er du til brasilianske rytmer og smittende spilleglæde kan du med fordel kigge på Carlos Malta/Thomas Clausen  eller Clarice Assad/ Thomas Fonnesbæk. Vil du kort og godt blot opleve en af verdens dygtigste pianister, så skal du med koncerten med Enrico Pieranunzi/Thomas Fonnesbæk. Sidst men ikke mindst kan du også opleve en god blanding af det bedste fra jazzens verden til Dansk Jazzmusikerforenings Jazzdag 2018.


15.09.18: Bobo Moreno, Bo Stief & Ole Koch Hansen (DK)

07.10.18: Carlos Malta & Thomas Clausen (BR/DK)

28.10.18: Clarice Assad & Thomas Fonnesbæk (USA/BR)

11.11.18: Sofia Ribeiro & Juan Andrés Ospina (P/CO)

14.11.18: DJF’s Jazzdag med Alastair Kay

23.11.18: Enrico Pieranunzi & Thomas Fonnesbæk (IT/DK)

8.12. og 9.12. 2018: Jazzy Christmas med Vini Iuel (DK)Meld dig ind i JAZZKLUB ANEXET og få rabat på billetkøb

Er du vild med jazztoner og enestående liveoplevelser? Vil du opleve nogle af de største danske og udenlandske navne på jazzscenen lige her på Fyn? Så er du nok interesseret i Anexets Jazzklub!

Kulturhus Anexet afholder et varieret program af jazzkoncerter, men fælles for dem alle er, at de er på højt nationalt og internationalt niveau. Med jazzklubben giver Anexet således muligheden for, at opleve en række af de største navne på den danske og udenlandske jazzscene til en fordelagtig pris.


JAZZKLUB ANEXETs medlemmer får:

  • Minimum 20 % rabat på Jazzkoncerter i Anexet
  • Jævnlige nyhedsbreve med orientering om kommende jazzkoncerter og rabatter
  • Til udvalgte koncerter være indledende talks med musikerne

Medlemskabet koster blot 100 kr. om året og gælder hele 2018-sæsonen ud, hvor der allerede på nuværende tidspunkt er en række eminente jazzkoncerter på plakaten:


Er du interesseret i at blive medlem af JAZZKLUB ANEXET?

Køb medlemskab her


Ved køb af medlemskab skal du oplyse navn, mail og telefonnr.

Efterfølgende modtager du en mail med introduktion til jazzklubben og invitation til de kommende jazzkoncerter. I mailen finder du information om, hvordan du køber billet med medlemsrabat.

Ovenstående oplysninger bruger vi til at udsende nyhedsbreve med information om kommende jazzkoncerter, rabatter m.m.

Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet igen (i så fald modtager du dog ikke information om rabatkoder til koncerterne). Det gør du, enten ved at klikke på linket til framelding nederst i de mails du modtager fra os, eller ved at kontakte os på signe@anexet.dk.