9. FEBRUAR – VINTERJAZZ MED MARILYN MAZUR SPECIAL 4 FEATURING NORMA WINSTONE

 

Oplev stemningsfuld energisk vinterjazz i selskab med den karismatiske dansk/amerikanske percussionist Marilyn Mazur, som helt unikt har fået den verdenskendte stemmekunstner Norma Winstone med på vokal, når begge gæster Anexet ved Lundsgaard Gods i Kerteminde fredag den 9. februar kl. 20.00.

Special 4 består af Jakob Buchanan på flygelhorn og trompet,  Makiko Hirabayashi på piano og keyboard, Klavs Hovman på bas, samt Marilyn Mazur selv på trommer, percussion samt vokal. I dagens anledning er Norma Winstone med på gæstevokal.

Den 62 årige dansk/amerikanske Marilyn Mazur har medvirket som både komponist, kapelmester og musiker i et utal af musikalske sammenhænge. Hun kendetegnes ved en legende, dynamisk og meget fantasifuld tilgang til jazzen, og man inviteres indenfor i et helt unikt lydunivers med stærke melodier og slagtøj fra hele verden. Marilyn har tidligere været orkestermedlem hos Miles Davies, Wayne Shorter og Jan Garbarek og har modtaget utallige priser, herunder Jazzparprisen. Marilyn er bosiddende i Danmark og tager på en lille Danmarksturné med den engelske Norma Winstone, under navnet Vinterjazz 2018. Deres bekendtskab går helt tilbage til 80’erne, men det er første gang, de optræder sammen, så det bliver en helt speciel oplevelse i Anexet.

Den 76 årige engelske sangerinde og stemmekunstner Norma Winstone har i de senere år haft sin egen trio, samarbejder desuden med NDR big band, og hun er æresmedlem af The Royal Academy of Music.

Til Vinterjazzturneen kan de to legendariske damer opleves her i Kerteminde på Anexet ved Lundsgaard Gods.

Køb din koncertbillet her.

Det er muligt at spise middag i Folkekøkkenet fra kl. 17.00.
Bordbestilling på cafeagnesh@anexet.dk