7. oktober: Carlos Malta og Thomas Clausen med brunch

Carlos Malta/Thomas Clausen duo


Brasilien møder Danmark og Syden møder Norden i en musisk sammensmeltning, der er værd at opleve. De brasilianske og varme rytmer møder nordisk lyd, når den anerkendte fløjtenist Carlos Malta og den dygtige komponist Thomas Clausen spiller op til jazz i verdensklasse i kulturhus Anexet.

Om koncerten

Thomas Clausen er som komponist og pianist hædret for hans afsøgning af nye udtryksformer og hans legesyge tilgang til at blande sin musik ind i nye genrer. I en duo med den brasilianske saxofonist og fløjtevirtuos Carlos Malta er der lagt op til en koncert med smukke melodier og farverige latinamerikanske rytmer. Koncerten er en del af Anexets flygelkavalkade, der strækker sig over flere koncerter i 2018.

Koncerten foregår i Anexet ved Lundsgaard Gods den 7. oktober 2018.

Koncerten starter kl 13.00.


Køb din billet til koncerten her


Flygelkavalkaden 2018

Til fejring af vores nye Steinway koncertflygel afholder Anexet i 2018 en kavalkade af flygelkoncerter, som samlet set viser flygelets spændvidde og kvalitet. Det er koncerter med international anerkendte pianister inden for både klassisk og jazz, deriblandt Jovino Santos Neto, Katrine Gislinge, Lars Jansson, Enrico Pieranunzi m.fl.