4. november: A Tribute to Leonard Cohen + High Tea


En unik aften i selskab med Leonard Cohens udødelige musik


Thune Holm står i spidsen for et tribute-arrangement til den afdøde Leonard Cohen, der beroligede omverdenen lige inden sin død med udtalelsen ”I intend to live forever”.

Leonard Cohen udgav sit sidste album ”You Want It Darker” et par uge før sin død i november 2016 – og hvilken afsked! Der reflekteres her på et helt nyt niveau, hvor konflikten mellem lidenskab og et højere åndeligt princip bliver behandlet som en flot afslutning på hele hans livsværk.

Denne hyldestkoncert er først og fremmest en fest og fejring af noget fantastisk musik og en enestående sangskriver, der har skabt et aftryk, som giver ordene om at leve evigt mening.

Inden koncerten kan du nyde en lækker high tea i Cafe Agnes H. Du kan købe samlet billet til high tea og koncert vi billetlinket herunder


A Tribute To Leonard Cohen, 4. november kl 16.

Billetpris: 200,- (koncert) / 375 ,- (koncert inkl. high tea kl 14)

Køb billet her


“A Tribute To Leonard Cohen” består af fortællinger og musik fortolket af Leonard Cohen Tribute Band. Bandet er sat sammen af musikere med såvel national som international erfaring, især fra jazz-verdenen, og musikerne kommer fra forskellige steder af landet. På deres helt særlige måde giver de en fortolkning af Leonard Cohens musik.

Leonard Cohen Tribute Band: 

Thune Holm, Leadvokal

Niels Ryde, Bas

Peter Hellesøe, Saxofon

Kåre Linnebjerg, Piano, Guitar, Harmonika

Steen Raahauge, Percussion

Stine Bolding, Kor

Henriette Buk, Kor