28. oktober: Clarice Assad & Thomas Fonnesbæk med brunch

Clarice Assad/Thomas Fonnesbæk duo med brunch

Den brasiliansk/amerikanske sangerinde, pianist og komponist Clarice Assad får følgeskab af det danske jazzunikum, bassist og komponist Thomas Fonnesbæk, når de sammen giver en forrygende koncert i Anexet ved Lundsgaard Gods i Kerteminde. Denne eftermiddag bliver fyldt med originale kompositioner og en del fra den brasilianske sangskat.

Inden koncerten kan du nyde Cafe Agnes H’s populære brunch. Brunchen serveres kl 11.00 og koncertstart kl 13.00.

Inden koncerten kan du også opleve en talk med Clarice Assad og Thomas Fonnesbæk. Samtalen vil foregå på engelsk og der er gratis entre med billet til koncerten.

Der er begrænsede billetter til arrangementet. Vær sikker på at få billetter til både brunch og koncert via linket nedenfor. 

Koncert kl 13.00 (inkl artist talk)

Brunch kl 11.00

Køb din billet til koncerten her


Om koncerten

Den brasilianskfødte Clarice Assad er kendt for sine brasilianske scat-performances, som kombinerer innovative vokalteknikker med pianospillet. Som performer optræder hun ofte med egne originale kompositioner eller hendes fortolkninger af populære brasilianske sange, samt jazzstandarder.

Thomas Fonnesbæk har fået jazzen ind med modermælken og har spillet sammen med blandt andre Niels Henning Ørsted Petersen, Benjamin Koppel, Lars Jansson, Caroline Henderson, Cæcilie Nordby og mange andre.

Glæd dig til en aften med jazz i verdensklasse!

Flygelkavalkaden 2018

Til fejring af vores nye Steinway koncertflygel afholder Anexet i 2018 en kavalkade af flygelkoncerter, som samlet set viser flygelets spændvidde og kvalitet. Det er koncerter med international anerkendte pianister inden for både klassisk og jazz, deriblandt Jovino Santos Neto, Katrine Gislinge, Lars Jansson, Enrico Pieranunzi m.fl.