23. november: Enrico Pieranunzi & Thomas Fonnesbæk

Enrico Pieranunzi/Thomas Fonnesbæk duo

To eminente musikere Enrico Pieranunzi og Thomas Fonnesbæk går til efteråret på scenen i Anexet. Her kan du opleve en superduo i verdensklasse med to jazzmusikanter, som på hvert deres instrument er i særklasse. Med duoens omfattende forståelse for musik og sjældentsete teknik er koncerten garanti for en fantastisk musikalsk oplevelse.


Køb billet til koncerten her


Om koncerten

Enrico Pieranunzi er en af verdens bedste pianister. Han har igennem sin mangeårige karriere arbejdet med mange af de allerstørste jazzmusikere i verden, f.eks. Lee Konitz, Chris Potter og Chet Baker. Hans diskografi er meget omfattende – mere en 60 cd-indspilninger i eget navn og mellem 300-400 som sidemand, er det blevet til, og han har som komponist bredt sig i mange forskellige genrer. Enrico Pieranunzi er kendt for sin imponerende karriere som jazzpianist, men har sideløbende også haft en karriere som klassisk koncertpianist og har som klassisk pianist været ansat som professor ved konservatoriet i Rom, et af de fineste i verden. Han har desuden udgivet mange kendte, klassiske værker hvor han mest er kendt for sine fortolkninger af de store komponister fra baroktiden.

Den danske superbassist, Thomas Fonnesbæk, har igennem flere år spillet sig ind i en verdenselite af jazzmusikere med bl.a. Monty Alexander, Christian Sands, Justin Kauflin, Aaron Parks, John Taylor, Helge Lien, Paulo Freso, Harvey Mason, Stefano Bullmondo, Adam Baldych, m.fl. På de hjemmelige breddegrader er han bl.a. kendt for sit duo-samarbejde med sangerinden Sinne Eeg. Duoen Eeg-Fonnesbæk har høstet fine anmeldelser ind verden over og modtog i 2015 en Danish Music Award. Derudover har han i de sidste 10 år spillet verden over med den svenske pianist Lars Jansson og hans Trio, og han har desuden igennem mange år arbejdet med Thomas Clausen, Mona Larsen, Lis Sørensen m.fl.

Spisning i Folkekøkkenet

Inden koncerten er der Fredags Folkekøkken i Café Agnes H. Besøg caféens hjemmeside for pladsbestilling og mere information.

Flygelkavalkaden 2018

Til fejring af vores nye Steinway koncertflygel afholder Anexet i 2018 en kavalkade af flygelkoncerter, som samlet set viser flygelets spændvidde og kvalitet. Det er koncerter med international anerkendte pianister inden for både klassisk og jazz, og denne koncert er den sidste i en perlerække af fantastiske musikere.