2. JUNI: LUNDSGAARDLØBET 2018

 

LUNDSGAARDLØBET 2018 – DANMARKS SMUKKESTE FAMILIELØB

Lundsgaard Gods og Kerteminde Triathlonklub indbyder traditionen tro til familievenligt motionsløb d. 02 juni, i de smukke bøgeskove omkring godset. Løbet starter kl 13.00.

Der vil være helt korte ruter til små ben og barnevogne, og for de garvede er der mulighed for at løbe helt op til et halvmaraton. Inden løbet er der fælles opvarmning i gårdrummet ved Line Bostrup fra Training&Co.

Du kan tage hele familien med, for ruten er utroligt børnevenlig. Den er 100 % trafikfri og bøgetræerne sørger for behagelig skygge. Der vil desuden være aktiviteter for børnene, mens mor og far løber en længere rute.

Det er muligt at bestille madkurv fra Møllekroen, som i kan samles om efter løbet. I tilfælde dårligt vejr er det muligt at gå indenfor i Anexet og spise madkurven.

Tilmelding foregår via dette link: www.app.lap.io/event/2018-lundsgaard-loebet 


Ruter:
2.5 km, 5, km, 10 km, 15 km og halvmaraton


Hvad får du?
• Personlig tidtagning med chip
• Lodtrækningspræmier
• Medalje til alle deltagere ved mål
• Frugt, vand og juice til alle deltagere
• Aktiviteter for børn under løbet


Pris:
Voksne 150,-
Børn 100,-
(+ tilmeldingsgebyr: 12,5,-)


Madkurv fra Møllekroen

Køb af madkurv fra Møllekroen foregår via billetlinket her

Madkurv med lækre specialiteter fra Møllekroen:
Grønlandske rejer i perlebyg med urte couscous – Sandwich med flænset kylling og bacon – Frikadeller med kartoffelsalat – Quiche Lorraine med spinat og løg
– Sprød sommer grønt med dip – Møllerens kage – Friskbagte boller

Pris: 109 kr. pr person. 


Virksomhed? 
Del en hyggelig dag med dine kolleger og deres familier til Lundsgaardløbet. Få rabat på prisen ved at tilmelde din virksomhed eller organisation samlet. For mere info kontakt koordinator Signe Lebahn på signe@anexet.dk