19. MARTS 2018 – RED BARNET STØTTEKONCERT MED MICHAEL FALCH (UDSOLGT)

Du har mulighed for at opleve den danske sanger, sangskriver og skuespiller Michael Falch på Anexet ved Lundsgaard Gods den 19. marts kl. 20.00, der i samarbejde med Red Barnet i Kerteminde, giver en storslående solokoncert.

Det er velkendte rammer for den folkekære danske sanger, da han lige nu er højaktuel i tv-programmet Toppen af Poppen. Optagelser til dette års udsendelse er nemlig fra Anexet ved Lundsgaard Gods i Kerteminde.

Michael Falch er en af musikkens ‘grand old man’ med en lang karriere bag sig både som sanger og som skuespiller. Han blev i 2016 hædret af Statens Kunstfond for sit album ‘Pludselig Alting Samtidig’, som også har høstet store roser fra anmelderne.

Den nu 61-årlige Michael Falch har gennem årene udviklet sig til et fænomen, der går sine egne veje i dansk rock ved konstant at variere sit kunstneriske udtryk. Han brugte sommeren 2017 på en stribe livsglade festivalshows med KrebsFalch, og i efteråret udgiver Gyldendal hans åbenhjertige ungdomserindringer, ‘Til grænsen’, ligesom Universal udsender et opsamlingsalbum ovenpå Toppen af Poppen.

I februar-marts 2018 gælder det igen hans solooptrædender, der gennem 20 år er blevet berømmede for deres vekslen mellem bevægende livshistorier og løssluppen intensitet i sange, hvoraf en flere er blevet en del af den danske sangskat – tænk bare på Mød mig i Mørket, I et land uden høje Bjerge, Superlove, Ud af Mørket og Den Eneste i Verden.

Michael Falch har aldrig været bedre, lyder det alle steder fra, og han demonstrerer igen og igen, at det passer, hvad man siger om ham: At han også ene mand kan få enhver sal til at grine og græde, synge og gynge. Så du kan godt glæde dig.

Alt overskud fra koncerten går ubeskåret til Red Barnet Kertemindes arbejde for børn og unge, der har særlige udfordringer.

Spis middag inden koncerten.

Det er muligt at spise inden koncerten på Café Agnes H fra kl. 18.00. Det koster 250 kr. for hovedret og dessert.

Køb din spisebillet her

Køb koncertbilletter her eller hos Købmandsgården i Vestergade i Kerteminde.