Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fredags Folkekøkken

30. september 2016 ~ 17:00 - 21:00

FREDAGS FOLKEKØKKEN I CAFÉ AGNES H, hver fredag fra kl. 17.00

Café Agnes H serverer hver fredag en menu af gode lokale og årstidsbestemte råvarer. Vi bruger masser af tid på tilberedningen og tilbyder et godt måltid mad til absolut rimelige priser. Du får en skål eller tallerken med hovedretten og tager selv tilbehør som salater, brød, vand m.v. fra buffeten. Hovedretten inkluderer en enkelt servering i skål eller tallerken. Tilbehør og brød kan du toppe op med flere gange.

Fredagens menu bliver annonceret her på siden tirsdag inden den pågældende fredag.

RESERVATIONER

Til fredags Folkekøkken i Café Agnes H får vi ofte udsolgt ret hurtigt. Derfor er det en rigtig god idé at reservere hos Thomas på mail: cafeagnesh@anexet.dk eller telefon 60776031.

PRISER

En hovedret koster 130 kr. og en dessert 30 kr. En ekstra påfyldning af hovedretten koster 40 kr.

For børn under 12 koster en hovedret 80 kr. og dessert 30 kr.

ÅBNINGSTID

Du kan spise i Folkekøkkenet fra kl. 17 og du kan bestille bord frem til kl. 19. Køkkenet lukker kl. 21. Caféen lukker, når gæsterne er færdige med at hygge sig.

MENUER

Menuerne varierer, vi er vilde med både dansk, europæisk og asiatisk mad og gør os umage for konstant at variere udbuddet. Vi giver altid maden et personligt præg og bruger så mange økologiske ingredienser som muligt.

DESSERTER

Desserterne er hjemmelavede og serveres typisk i glas. Vi er glade for citronfromager, chokolademousse, gammeldags æblekage med flødeskum, trifli, hjemmelavet is m.v. I desserterne bruger vi ofte lokale råvarer som æbler og blommer fra Lundsgaard.

HJÆLPSOMME GÆSTER

For at kunne holde den lave pris på Folkekøkken menuerne er antallet af medarbejdere i Café Agnes H begrænset. Derfor er vi glade for gæster, som letter oprydningen ved at stille deres brugte service, bestik og glas på vores dertil egnede rullevogn i lokalet.

DRIKKEVARER

Vi har et godt udbud af vine til rimelige priser. Vi sælger kun vine, som vi selv kan lide, det samme gælder for det varierende udbud af special øl. Vi sælger også cremant, fadøl, sodavand, most samt kaffe og the.

Vi har altid et godt tilbud på husets rød, hvid eller rosé vin, som sælges til 180 kr. pr. flaske. Andre vine koster 240 eller 300 kr.

SÆRLIGT

Priser for Café Agnes H´s Folkekøkken er et særligt tilbud, som kun gælder på fredage. Priser for spisning i forbindelse med andre arrangementer i Anexet ved Lundsgaard Gods varierer.

Vi glæder os til at se jer.

Detaljer

Dato:
30. september 2016
Tidspunkt:
17:00 - 21:00