Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

SOMMERUDSTILLING I ANEXET: DE UNGE SKABER

4. juni 2018 - 29. juli 2018

Gratis

Sommerudstilling i Anexet: De Unge Skaber


Hen over sommeren samles 56 unge skabere i hjertet af Danmark i Anexet ved Lundsgaards Gods, for at vise deres værker og produktioner i en samlet udstilling. De er alle en del af det landsdækkende projekt De Unge Skaber.


Gratis entre. 

Udstillingen kan opleves fra 4. juni til og med den 29. juli.

fredag/lørdag/søndag kl 12.00 – 16.00


Udstilling baseret på bogudgivelse

De Unge Skaber har til formål at samle unge kunstneres (15-25 år) egenproduktioner i et fælles værk – en bogudgivelse! Bogen er bygget op som en rejse gennem Danmark, hvor en 20-årig interviewer sine jævnaldrende om alt fra kunst og kulturpolitik til deres dybeste hemmeligheder.

Kunsten som fællesnævner

Med kunsten som fællesnævner belyses det i bogen og udstillingen, hvor vigtig kunst og kreativitet er for ens opvækst, dannelse og udvikling som individ. Når man er flygtning og ”finder glæde gennem digte/bønner”. Eller når man læser business på CBS, og fotografering i fritiden giver én ro og disciplin. Når man er ensom, men kunsten er ens ven…

I Anexet vil bogudgivelsen blive fejret behørigt med både den løbende udstilling, som kan opleves i juni, juli og august, samt en lanceringsfest for bogen, når den er klar fra tryk. Bogen er sponsoreret af Statens Kunstfond og Vilhelm Kiers Fond, projektet er ledet af Elizabeth S-L Holstein og bogforlaget er Ordskælv. Lars H.U.G. har bidraget med forord til bogen. 

Detaljer

Start:
4. juni 2018
Slut:
29. juli 2018
Pris:
Gratis

Sted

Anexet
Lundsgårdsvej 15
Kerteminde, 5300 Denmark
+ Google Maps
Telefon:
+ 45 61 54 33 11
Hjemmeside:
www.anexet.dk