26. april: Anna & Elizabeth (US) - Anexet ved Lundsgaard Gods
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

26. april: Anna & Elizabeth (US)

26. april 2019 ~ 20:00 22:00

Anna & Elizabeth 26. april kl 20.00
Den står på autentisk amerikansk folk, når Anna & Elizabeth besøger Anexet. De to kvinder kommer fra folk’ens hjerteland i Appalacherne, og fortolker områdets kulturelle sangskat med et personligt, moderne og virtuost udtryk.

Samarbejdet mellem Anna Roberts-Gevalt og Elizabeth Laprelle hyldes for en række talenter: Begge er historisk orienterede, de er historiefortællere, de er visuelle kunstnere og de er ikke mindst begavede, intuitive musikere – tilsammen en banebrydende kombination.

Under showet genopliver de den gamle billedfortælling kaldet ”crankies”, der illustrerer og tilføjer til deres sanges historiefortælling. Når Anna & Elizabeth gæster Anexet, er det en unik mulighed for at opleve autentisk amerikansk folk af en usædvanligt høj kvalitet.

Folkekøkken i Cafe Agnes H inden koncerten.

Inden koncerten er der almindeligt folkekøkken i Cafe Agnes H fra kl. 18.00. Pladser til folkekøkken bestilles her: cafeagnesh.dk

Anna & Elizabeth er ikke blot inspireret af musikkens rige historie, men bruger den aktivt. Deres sange og historier er hentet fra historiske arkiver, og besøg hos regionens ældste borgere. Man kan således mærke det nærværende og personlige i deres sangskrivning og historiefortælling, som de bringer til live i nøgne arrangementer med guitar, banjo, violin og deres unikke stemmer i tæt harmoni.

175kr.