Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

4. juli: Kunstfestival i Anexet – Malende Musikere.

4. juli ~ 16:00 20:00

Årets sommerudstilling i Anexet: Malende Musikere

Vi glæder os til at byde velkommen til nogle af Danmarks mest legendariske musikere, bl.a. Lars H.U.G., Billie Koppel, Carsten Dahl, Mona Larsen, Al Agami, Randi Laubek og mange andre, når de udstiller deres billedkunst i Anexets store sommerudstilling 2019.


Flere af de udstillende kunstnere optræde med deres kendte og anerkendte musik hele dagen, ligesom der vil være artist talks, hvor du kan høre om tankerne og historierne om værkerne.

Program


Billetten gælder hele arrangementet fra kl 16 til den sidste koncert er spillet.


Om Malende Musikere

Udstilling er blevet til i samarbejde med musiker, komponist og maler Thomas Agergaard, der har samlet en række af Danmarks mest prominente kunstnere.

Alle de udstillende kunstnere har deres udgangspunkt i musikken, hvor de har gjort karriere, men har sideløbende og senere opnået stor succes indenfor billedkunsten.

Malende Musikere har været en kæmpe succes fra dag 1, da det for snart 10 år siden åbnede for første gang.

De folkekære kunstnere, der mest er kendt for deres musik, har alle malet og udtrykt sig med pensel og lærred altid. Flere af kunstnerne har tilmed været under uddannelse på landets kunstakademier eller på anden måde haft kontakt med kunsten, da musikken pludselig overtog.

I dag fylder de igen gallerier landet over, og i juli kan du opleve dem i Anexet v. Lundsgaard Gods.

Torsdag d. 4. juli
kl 16:00

Pris:
180,-

180kr

Anexet v. Lundsgaard Gods

Lundsgårdsvej 15
Kerteminde, 5300 Denmark
+ Google Maps
61 54 33 11
www.anexet.dk