Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

27. oktober: Enrico Pieranunzi/Thomas Fonnesbæk

27. oktober ~ 16:00 18:00

Placering: Anexet v. Lundsgaard Gods
Dato:
Søndag den 27. oktober 2019
Koncertstart:
kl. 16.00
Åbning:
Døren åbner kl. 15.00
Billetpris:
200,00 + håndteringsgebyr


To eminente musikere Enrico Piernunzi og Thomas Fonnesbæk går til efteråret på scenen i Anexet. Her kan du opleve en superduo i verdensklasse med to jazzmusikanter, som på hvert deres instrument er i særklasse. Med duoens omfattende forståelse for musik og sjældent sete teknik er koncerten garanti for en fantastisk musikalsk oplevelse.

Enrico Pieranunzi er en af verdens bedste pianister. Han har igennem sin mangeårige karriere arbejdet med mange af de allerstørste jazzmusikere i verden, f.eks. Lee Konitz, Chris Potter og Chet Baker. Hans diskografi er meget omfattende – mere en 60 cd-indspilninger i eget navn og mellem 300-400 som sidemand, er det blevet til, og han har som komponist bredt sig i mange forskellige genrer. Enrico Pieranunzi er kendt for sin imponerende karriere som jazzpianist, men har sideløbende også haft en karriere som klassisk koncertpianist og har som klassisk pianist været ansat som professor ved konservatoriet i Rom, et af de fineste i verden. Han har desuden udgivet mange kendte, klassiske værker hvor han mest er kendt for sine fortolkninger af de store komponister fra baroktiden.

Den danske superbassist, Thomas Fonnesbæk, har igennem flere år spillet sig ind i en verdenselite af jazzmusikere med bl.a. Monty Alexander, Christian Sands, Justin Kauflin, Aaron Parks, John Taylor, Helge Lien, Paulo Freso, Harvey Mason, Stefano Bullmondo, Adam Baldych, m.fl. På de hjemmelige breddegrader er han bl.a. kendt for sit duo-samarbejde med sangerinden Sinne Eeg. Duoen Eeg-Fonnesbæk har høstet fine anmeldelser ind verden over og modtog i 2015 en Danish Music Award. Derudover har han i de sidste 10 år spillet verden over med den svenske pianist Lars Jansson og hans Trio, og han har desuden igennem mange år arbejdet med Thomas Clausen, Mona Larsen, Lis Sørensen m.fl.