Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

11. NOVEMBER: SOFIA RIBEIRO & JUAN ANDRÉS OSPINA MED KULTURBRUNCH

11. november 2018 ~ 13:00 - 16:00

DKK200

Sofia Ribeiro/Juan Andrés Ospina duo med kulturbrunch

Den columbianske pianist Juan Andrés Ospina og den portugisiske sangerinde Sofia Ribeiro gæster Anexet ved Lundsgaard Gods med en koncertoplevelse i verdensklasse. Duoen er garanti for en medrivende og latininspireret musikalsk oplevelse i smukke og autentiske rammer.

Inden koncerten kan du nyde Cafe Agnes H’s populære brunch. Brunchen serveres kl 11.00 og koncertstart kl 13.00.

Der er begrænsede billetter til arrangementet. Vær sikker på at få billetter til både brunch og koncert via linket nedenfor. 

Køb billet til koncerten her


Om koncerten

Sofia Ribeiro er i besiddelse af en af Portugals allerstørste sangstemmer. Hun er en sangerinde, der med det første formår at inddrage lytteren i hendes originale musikunivers. Sofia Ribeiro kombinerer elementer fra jazz, brasiliensk og portugisisk stilart, der hver især bidrager til en charmerende og magtfuld lyd.

Til Anexets koncert den 11. november 2018 får Sofia Ribeiro følgeskab af den columbianske pianist, producer og komponist Juan Andrés Ospina, der anses som værende en af de mest aktive og prominente repræsentanter for columbianske musikere. Desuden har Juan Andrés Ospina været producent, arrangør og pianist på Sofia Ribeiros roste og prisvindende albums “Mar Sonoro” (2016) og “Ar” (2012).

Flygelkavalkaden 2018

Til fejring af vores nye Steinway koncertflygel afholder Anexet i 2018 en kavalkade af flygelkoncerter, som samlet set viser flygelets spændvidde og kvalitet. Det er koncerter med international anerkendte pianister inden for både klassisk og jazz, deriblandt Jovino Santos Neto, Katrine Gislinge, Lars Jansson, Enrico Pieranunzi m.fl.

Detaljer

Dato:
11. november 2018
Tidspunkt:
13:00 - 16:00
Pris:
DKK200
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , , , , , , , , ,

Sted

Anexet
Lundsgårdsvej 15
Kerteminde, 5300 Denmark
+ Google Maps
Telefon:
+ 45 61 54 33 11
Hjemmeside:
www.anexet.dk