Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

10. OKTOBER – GRATIS VIDENSKABELIGE FOREDRAG VIA LIVESTREAM FRA NATIRVIDENSKABELIG FAKULTET VED AARHUS UNIVERSITET

10. oktober 2017 ~ 19:00 - 21:00

Er du vild med Naturvidenskab? Er du interesseret i forskning inden for stråleterapi? Vidste du, at at stråler bestående af atomkerner ofte kan give bedre stråleterapi til kræftpatienter?

Anexet ved Lundsgaard Gods er blevet vært for en række offentlige livestreaminger via Science and Technology på Aarhus Universitet i samarbejde med Carlsbergfondet.

Du har en helt unik mulighed for at opleve et foredrag, som du normalt skulle køre langt for at se og høre. Foredraget bliver ikke genudsendt efter den pågældende dato. Derfor er det en ’once in a lifetime’ chance at opleve det live den pågældende aften lige her i Anexet.

Tirsdag den 10. oktober kl. 19.00 til 21.00 holdes der foredraget:
Acceleratorer – i fysik og Kræftterapi ved centerleder Søren Pape Møller, institut for Fysik og Astronomi, Aarhus Universitet

Læs mere her:

Det vil være muligt at købe kaffe og kage i pausen i Café Agnes H.
Livestreamingen starter kl. 19.00, så det er en god ide at komme seneste 18.45.
Det bliver muligt at stille spørgsmål til forelæseren under foredraget ved at sende en sms eller et tweet.

Hvorfor livestreaming?
Foredragene livestreames fra Søauditorierne i Universitetsparken i Aarhus. Der livestreames til mere end 100 større og mindre byer, hvor borgere samles for at opleve dem.

Aarhus Universitet vil gerne støtte lokalsamfundene, og der er steder i landet, hvorfra det ikke er praktisk muligt at rejse til Aarhus. En del kørsel på landevejene kan også undgås med de fordele det har for at reducere transporttid og miljøbelastning. Og helt overordnet: universitetet vil gerne tilbyde så mange borgere som muligt at få indsigt i hvad der forskes i på universitetet.

Detaljer

Dato:
10. oktober 2017
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Hjemmeside:
www.anexet.dk

Sted

Anexet
Lundsgårdsvej 15
Kerteminde, 5300 Denmark
+ Google Maps
Telefon:
+ 45 61 54 33 11
Hjemmeside:
www.anexet.dk

Arrangør

Aarhus Universitet