Naturskolen

Ro, fordybelse, nærvær eller undervisning i skovens dybe stille ro

Naturskolen

I skoven tæt ved Lundsgaard Gods har vi indrettet en naturskole i den gamle skovløberbolig. Naturskolen er beliggende midt i en af landets smukkeste bøgeskove. Den er indrettet med opholdsrum med borde/bænke, køkken, lederrum, toilet m. bad. Ved naturskolen har vi en lejrplads med fast bålplads.

 

Vi kan tilbyde skoleklasser forskellige former for rundvisning, alt efter hvilken faglig vinkel den enkelte klasse har for besøget. Rundvisningerne kan foregå i skoven, i landbruget eller i området omkring hovedbygningen. Det er muligt at kombinere rundvisningen med forskellige aktiviteter.

 

Naturskolen og arealerne udenom er velegnede til at lave praktisk undervisning for eleverne.

Naturskolen kan ikke lejes til fester.

Kontakt os for yderligere information

Friluftsaktiviteter for børn og voksne i Lundsgaard Gods Naturskole

Oplev Lundsgaard-skovenes eventyr. Det er muligt i samarbejde med naturvejleder Mia Rafn Hansen at arrangere frilufts- og naturforløb i Lundsgaards nyistandsatte naturskole. Naturskolen er beliggende i det gamle Spejderhus i skovene omkring godset.

Mia Rafn Hansen vil sørge for at give børn og voksne en dejlig og udfordrende oplevelse i naturen med formidling og leg. Deltagerne kan blandt andet lave deres egen økologiske frokost-burger over bål, der er mulighed for skydning med bue og pil og sjove natur- og klatre lege.

Mia Rafn Hansen

Naturvejleder