Hold jeres næste konference, møde, eller anden firmabegivenhed i Anexet ved Lundsgaard Gods.

Vi har rammerne til at give en jeres konferencedeltagere en helt unik oplevelse. Vi ligger lige udenfor bygrænsen til Kerteminde på Nordøstfyn, og er omgivet af både skov og kyst. Der findes næppe en mere naturskøn eventlokation.

Her er lyse, nyrenoverede lokaler, højt til loftet og plads til udfoldelse – og ikke mindst alt indenfor mødefacilitering inkl. scene, PA-anlæg, lys, projektor, og meget mere. 

Møder og konferencer i alle størrelser

I Anexet v. Lundsgaard Gods har I mulighed for at afholde både større og mindre begivenheder. Vi har 2000 m2 fordelt på to etager i ét sammenhængende rum, og arbejder har netop i foråret 2019 færdiggjort Høstgildesalen, der kan huse mindre grupper.

Anexets faciliteter

Anexets store sal har plads til ca. 140 spisende gæster i stueetagen, eller 375, hvis I ikke har behov for borde. Hvis overetagen kommer i bruge er der plads til endnu flere.

Lokalet emmer af kultur, og er på samme tid storslået og intimt. Det er her vi afholder Anexets kulturarrangementer, og den store sal er på mange måder Anexets bankende hjerte.

Den store sal er oplagt til konferencer, større møder, foredrag og workshops, og meget meget andet.

Når du lejer Anexets store sal har du også mulighed for at benytte overetagen.

Overetagen ligger i umiddelbar forlængelse af Anexets store sal, og benyttes ofte til kunstudstillinger, design-fotoshoots og meget mere.

Det er et oplagt areal til indendørs teambuilding, til at opstille stande ved en større konference, eller til eventuel langbordsmiddag. Mulighederne er mange og kun kreativiteten sætte begrænsninger.

Høstgildesalen har plads til 50 siddende gæster, og er tænkt som et lokale til mindre arrangementer, end dem der kan fylde den store sal.

Høstgildesalen, er ligesom Anexets store sal, beliggende i avlsgården ved Lundsgaard Gods, og fremstår komplet nyrenoveret fra 2019.

Her vil være alle muligheder for mødefacilitering, og adgang til projektor, hurtigt internet, flipovers og meget mere.

Derudover er lokalet fremragende til foredrag og private begivenheder, såsom

Læs mere om høstgildesalen her.

Lad os skabe en oplevelse sammen

Hvis I har idéerne, har vi rammerne til at lave stort set enhver type begivenhed. Vores palette er bred, og vi har erfaring med alt fra festivaler over julemarkeder, til mere almindelige møder og konferencer.

Vi lever i en verden, hvor oplevelsesøkonomien er i højsædet, og på Lundsgaard Gods, kan vi folde alle idéer ud.

”I det hele taget har vi fået en rigtigt god hjælp til at køre det her arrangement fra Lundsgaard, som har vist sig meget professionelle i deres måde at håndtere os på. Det kræver meget når vi samler omkring 700 kunder her i løbet af to dage. Det kræver, at der er styr på det hele – og det er bestemt vores opfattelse, at der er.”

Mødetyper og priser

Download brochuren ved at klikke på billedet, eller kontakt os direkte for at høre mere.

Alex Nielsen: Arrangementskoordinator
Tlf. 6093 0055

Mail: alex@anexet.dk