Foto: Jan Dagø

Den 4. juli kan du opleve Peter Viskindes værker, når han udstiller, som en del af Malende Musikere i Anexet v. Lundsgaard Gods. Peter Viskinde er uden tvivl en af Danmarks største guitarister. Hans spil og kompositioner er kendt over hele landet. Særligt de sange, han skrev med bandet i Big Fat Snake, har danskerne sunget højlydt med på i mange år. Big Fat Snake brød igennem i 1995 med Viskindes komposition ”No Peace Like in Heaven”, og har haft et utal af hits – og mange af dem har Viskinde som bagmand.

Peter Viskinde har, sideløbende med musikken, haft maleri som metier siden han var ganske ung. Som maler er Viskinde drevet af nysgerrighed og kompromisløshed, uden dog nogensinde at miste grebet om et stramt ekspressivt form- og farvesprog.

Drømmeri med rod i barndommens mysteri, synes at være et gennemgående træk. Detaljerne og de mange lag gør, at beskueren af Viskindes malerier altid vil finde nye vinkler, figurer og sammenhænge, der gør dem mere og mere seværdige. Du kan få en forsmag på noget af Peter Viskindes kunst på hans Instagram.


Læs mere om Malende Musikere og køb billet til kunstfestivalen den 4. juli her.