Mona Larsen er karakteriseret ved en musikalsk alsidighed, men først og fremmest en jazzrelatieret kunstnerisk identitet. Hun Oplevede den største publikumssucces i 80’erne med guitaristen Poul Halberg i bandet Halberg Larsen. I 90’erne optrådte hun sammen med komponisten og pianisten Jørgen Emborg med kvintetten Emborg Larsen, ligesom man ikke må glemme hendes samarbejde, omkring den amerikanske ”sangskat”, med pianisten og komponisten Thomas Clausen i forskellige større og mindre grupper.
Hun har indspillet flere albums under den herboende Østrigsk-Amerikanske trompetist og komponist Michael Mantlers avantgarde univers. Hendes seneste jazzalbum fra 2009, med Thomas Clausen Trio, ”Grains of Sand”, afsluttede indtil videre sangkarrieren.

Mona Larsen er fortsat aktiv. Hun udkommer med en selvbiografi fra forlaget Vilhelm den 31. august i år. Hun skriver lyrik og udgav ”Konkylieøre” i 2016. Og i de sidste par år har hun taget en gammel kærlighed til sig, ved at genoptage maleriet. Mødet med musikeren, komponisten og maleren Thomas Agergaard og sammenslutningen ”Malende Musikere”, bringer hende til Anexet v. Lundsgaard Gods dn 4. juli.


Læs mere om Malende Musikere og køb billet til kunstfestivalen den 4. juli her.


Mona udstiller 6 malerier i serien ”Elementer”.

  1. Skoven                                          kr. 4.000
  2. Søen                                              kr. 3.000
  3. Himmel og Hav                           kr. 4.000
  4. Bjerget                                          kr. 3.500
  5. Ilden                                              kr. 2.500
  6. Stormen                                        kr. 2.500