Den 4. juli får Anexet v. Lundsgaard Gods besøg af Lars H.U.G., når han udstiller sine værker med Malende Musikere.

Lars H.U.G. er en af Danmarks mest største og mest progressive kunstnere. Han har gennem sin karriere i musikken gjort sig i et bredt spektrum af genrer, fra pop til jazz, new wave og eletroniksk musik. Derudover er han en anerkendt billedkunstner, hvilket altid har været en integreret del af hans musiske karriere. Kort fortalt kan han ses som en visuel pop-kunstner, med musikken og billedkunsten som helt integrerede udtryksformer.

Lars H.U.G.s karriere I musikken behøver for de fleste ikke nærmere introduktion. Hans har haft store hits med gruppen Kliché, såvel som solo, og er et af landets bredest kendte navne.

Hans kunst er tilsvarende anerkendt og eftertragtet. Han har udstillet i Danmark, såvel som i USA, hvor han ikke blot har udstillet, men også i forbindelse med Obamas indsættelse som præsident gav en forelæsning på et af verdens mest anerkendte kunstinstitutter, Cochran School of Art i Washington DC.

Lars H.U.G. vil være til stede ved Malende Musikeres kunstfestival den 4. juli, for at præsentere sine udstillede kunstværker. Du kan læse mere om ham på hans hjemmeside.


Læs mere om Malende Musikere og køb billet til kunstfestivalen den 4. juli her.