Hvordan kan et virksomhedsevent i Anexet se ud?

Vi havde en inspirerende og sjov medarbejderdag på Lundsgaard Gods

FAB – Fyns Almensnyttige Boligselskab

Flere større og mindre virksomheder har allerede afholdt møder, konferencer og teambuilding-dage på Anexet ved Lundsgaard Gods. Alle arrangementer er gennemført professionelt og vores gæster har været meget tilfredse.

Vi er meget stolte over, at flere og flere virksomheder vælger at afholde deres arrangementer hos os – og vi gør hver gang det yderste for, at det enkelte arrangement bliver en succes.

Nedenfor kan du læse om nogle af de virksomheder, der har afholdt arrangementer for deres medarbejdere her på Anexet ved Lundsgaard Gods.

Ønsker I at afholde jeres næste arrangement hos os, kan du læse mere her.

Kverneland Store Agrodag 2016

I juni 2016 havde vi fornøjelsen af Kverneland Group, der lejede Anexet og vores store udenomsarealer.

Over 2 uger besøgte ca. 600 landmænd fra hele verden Lundsgaard Gods, for at se alt det nyeste indenfor landbrugsmaskiner.

Frokost og aftensmad blev nydt i Avlsgårdens fine gårdrum, hvor store grille var stillet op – og i Anexet om aftenen.
Det var nogle dejlige dage med masser af aktivitet, glade gæster og de nyeste maskiner vist frem i de smukkeste omgivelser.

IMG_0204-2_width650
IMG_0281-2_width650
IMG_0317-2_width650


FAB Fyns Almennyttige Boligselskab – Medarbejderdag

I maj 2016 afholdt FAB en medarbejderdag på Anexet ved Lundsgaard Gods.

Her blev både de smukke rammer i Anexet brugt til foredrag, samspil og spisning – men også de skønne omgivelser, haven og skoven blev inddraget til samarbejdsøvelser og mindfulness. Cafe Agnes H. sørgede for lækker forplejning hele dagen.

Alt i alt en god dag for FAB’s medarbejdere, der skulle lære hinanden bedre at kende på tværs af afdelinger for dermed at kunne arbejde bedre sammen i fremtiden.

FAB’s interne evaluering viste efterfølgende, at alle medarbejdere havde haft en rigtig god, lærerig og spændende dag.


Teambuilding Odense Kommune

Mandag d. 15. august mødte 20 kvinder fra Mad- og Måltidsteamet i Odense Kommune op på Lundsgaard Gods. Formålet med dagen i Lundsgaard Skoven var at ryste teamet sammen og lære hinanden bedre at kende, da der var startet flere nye medarbejdere i teamet.

Naturvejleder Mia Rafn Hansen, som vi samarbejder med om teambuilding, havde tilrettelagt en aktiv dag med forskellige aktiviteter i skoven, hvor der bl.a. skulle plukkes urter til madlavning over bål. Ved Skovhuset blev maden tilberedt og lavet over bål – og forskellige opgaver, med formål at styrke sammenholdet og kendskabet til hinanden blev styret af Mia Rafn Hansen.

Tak til medarbejderne fra Mad- og Måltidsteamet fra Odense Kommune for det gode humør og positive tilgang til opgaverne. Det blev en sjov og spændende dag!