Den store sal er Anexets bankende hjerte. Den ligger i Lundsgaard Gods’ gamle avlsgård og danner både ramme om højt profilerede kulturbegivenheder, innovative og engagerende messer, og store konferencer.

Salen emmer af kultur, og er på samme tid storslået og intimt. Anexet ligger geografisk midt i Danmark og er let at komme til fra hele landet.

Anexets rammer

Anexets store sal er en stor koncertsal med fantastisk akustik og højt til loftet.

Der er plads til 140 siddende om borde, eller 350 på stolerækker.

Der er fine toiletfaciliteter og parkeringsmuligheder, og salens brugere har adgang til alt indenfor mødefacilitering, både flipovers og tilbehør, projektor og lærred, moderne lydanlæg & hurtigt wi-fi.

På første-salen er det muligt at indrette grupperum blandt udstiillingsrammerne.

Der vil ofte være mulighed for at få forplejning fra Café Agnes H.

Hvad kan Anexet bruges til?

Anexet er et usædvanligt fleksibelt lokale, og kan danne rammerne om mange typer begivenheder. Salens størrelse og beliggenhed gør det idéelt til en række begivenhedstyper:

  • Større møder og konferencer.
  • Større foredrag og koncerter.
  • Virksomhedsudflugter.
  • Messer m.m.
  • Tv-produktion.
Vi har erfaring med alle disse arrangementstyper, og har mulighed for at facilitere teambuildingaktiviteter og meget mere.

Priser mv.

Prisen for udlejning sættes individuelt og er afhængigt af arrangementets type, størrelse, behov og længde. For priseksempler klik her.

Vi er konkurrencedygtige på udlejningsprisen, så kontakt os endelig, hvis du mener at Anexet kunne være relevant for jer.

Kontakt

Hvis du er interesseret i at høre om muligheden for at leje Anexet til et arrangement, kontakt:

Alex Nielsen: Arrangementskoordinator
Tlf. 6093 0055
alex
@anexet.dk