ANEXET JAZZKLUB

Få dit medlemskab for anden halvdel af 2019 med

25% rabat


Er du vild med jazztoner og enestående liveoplevelser? Vil du opleve nogle af de største danske og udenlandske navne på jazzscenen lige her på Fyn? Så er du nok interesseret i Anexets nye Jazzklub!

Med en ambition om at højne både kvaliteten og udbuddet af fynske livekoncerter inden for jazzens verden har kulturhus Anexets kreative direktør, Vini Iuel, nu skabt JAZZKLUB ANEXET. Vini Iuel er selv jazzsangerinde og har spillet med en lang række af jazzens største musikere over hele verden – lige fra New York til Rio de Janeiro. Nu bringer hun til gengæld de store stjerner til Kerteminde.

Kulturhus Anexet afholder et varieret program af jazzkoncerter, men fælles for dem alle er, at de er på højt nationalt og internationalt niveau. Med jazzklubben giver Anexet således muligheden for, at opleve en række af de største navne på den danske og udenlandske jazzscene til en fordelagtig pris.

JAZZKLUB ANEXETs medlemmer får:

  • minimum 20 % rabat på Jazzkoncerter i Anexet
  • jævnlige nyhedsbreve med orientering om kommende jazzkoncerter og rabatter.
  • til udvalgte koncerter vil der være indledende talks med musikerne

Medlemskabet koster blot 100 kr. om året og gælder hele 2019-sæsonen ud, hvor der allerede på nuværende tidspunkt er en række eminente jazzkoncerter på plakaten i efteråret 2019.

 

15. september: Saa Tag Mit Hjerte (Thomas Clausen & Cecilia Heick)

27. oktober: Enrico Pieranunzi & Thomas Fonnesbæk

10. november: Morten Kaargard Septet

7. & 8. december: Jazzy Christmas m. Vini Iuel & Band

Er du interesseret i at blive medlem af Jazzklub Anexet?

Ved køb af medlemskab skal du oplyse navn, mail og telefonnr.

Efterfølgende modtager du en mail med introduktion til jazzklubben og invitation til de kommende jazzkoncerter. I mailen finder du information om, hvordan du køber billet med medlemsrabat.

Ovenstående oplysninger bruger vi til at udsende nyhedsbreve med information om kommende jazzkoncerter, rabatter m.m.

Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet igen (i så fald modtager du dog ikke information om rabatkoder til koncerterne). Det gør du, enten ved at klikke på linket til framelding nederst i de mails du modtager fra os, eller ved at kontakte os på alex@anexet.dk