Bliv frivillig

Socialt fælleskab, netværk og fantastiske kulturoplevelser

Bliv frivillig

I efteråret 2016 nedsatte Kulturhuset Anexet en frivilligforening med det mål at etablere et fællesskab, der har kulturen som omdrejningspunkt.

Som frivillig har du mulighed for at kaste dig ud i helt konkrete og forskelligartede opgaver i forbindelse med afholdelse af kulturarrangementer. Du kan være med på dine egne præmisser, og uanset din baggrund, køn og alder, så har vi helt sikkert den rigtige opgave for dig.

 

Anexet afholder både populær-, jazz- og klassiske koncerter, udstillinger, foredrag og meget mere, så der er både interessante opgaver for jazz-nørden og den bredt kulturelt interesserede.

 

Som medlem har du selvfølgelig mulighed for at deltage i de arrangementer, du hjælper til med kvit og frit. Desuden bliver de frivillige ofte inviteret med til koncerter, udstillinger og foredrag. Men den største fordel ved at være medlem af foreningen, er det rummelige sociale fælleskab blandt de frivillige.

 

Frivilligforeningen tæller ca. 40 medlemmer i skrivende stund, og der er altid plads til flere. Så ønsker du at være med i et fællesskab med stor kærlighed til kulturen, og vil du være med til at støtte, udvide og bakke op om Kertemindes kulturliv, så kontakt vores formand og hør nærmere.

 

Formand Britta Nørgaard
Tlf. 2920 1105

Kontakt formanden for frivilligforeningen