TEAMBUILDING

Teambuilding  med fokus på store oplevelser i naturen, samarbejde, kommunikation og personlig udvikling…

I samspil med den smukke natur omkring Lundsgaard Gods indbyder de historiske bygninger til et væld af aktiviteter. Her er der plads til fysisk udfoldelse, tænke-opgaver, kreative aktiviteter, der udvikler og styrker sammenholdet og kommunikationen mellem medarbejderne.

Vi både planlægger og afvikler aktiviteter, nogle gange i samarbejde med lokale udbydere/foreninger og professionelle Team-buildings eksperter, der er tilknyttet Lundsgård Gods.

En teambuilding dag hos Lundsgård Gods holdes i det smukke Anexet, hvor der er alt udstyr inden for billede, lyd og teknik. Rammerne er fantastiske og man fornemmer historiens vingesus i de store, unikke rum, der nemt kan tilpasses Jeres behov.  Kombineret med de smukke omgivelser ved Lundsgaard Klint, stranden, skoven og det økologiske landbrug, giver det et væld af muligheder for udfordringer og opgaver af forskellig art.

Vi tilbyder teambuilding til både store og små grupper og vi kan tilrettelægge helt efter jeres ønsker. Vi har rammerne og et unikt oplevelsesunivers, der indbyder til mange former for firmaevents og teambuilding.

Vi ved, at forplejning altid er en meget vigtig del af et arrangement – og at den har en særlig betydning. På Lundsgaard Gods har vi Café Agnes H. der drives af Kok Thomas Kurek. Thomas har en stor passion for både dansk, europæisk og asiatisk mad. Maden er hjemmelavet og der bruges så mange økologiske og lokale råvarer som muligt – også råvarer fra Lundsgaard Gods, hvor der drives økologisk landbrug.

Ønsker man Team-building med overnating , er det muligt at leje avlsgårdens charmerende hovedhus for mindre grupper. Hovedhuset rummer 8 dobbeltværelser, rummelige stuer, stort åbent spisekøkken, have m.v.

Mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser – Kontakt meget gerne koordinator Anja Yoo Andersen på tlf.: 6154 3311 eller pr. mail: anja@anexet.dk, hvis I har spørgsmål eller brug for inspiration til Jeres næste arrangement.