FACILITETER

Vi har de perfekte rammer til jeres arrangement!

Anexet ved Lundsgaard Gods er det oplagte valg, når I vil holde en konference, et seminar, et møde eller et teambuilding-arrangement. Godset ligger smukt i den fynske skov lige ud til Storebælt og tæt på Kerteminde by. I godsets smukke avlsgård ligger kulturhuset Anexet, og det er en helt særlig oplevelse at træde ind i de smukt renoverede rum.

I Anexet er der bogstaveligt talt højt til loftet, og de stemningsfulde, historiske rammer kan tilpasses ethvert arrangement af deltagelse af mellem 10 og 400 personer. Rummene har en høj grad af fleksibilitet og kan fungere som mødelokaler eller omdannes til grupperum. Anexet ligger inde med lynhurtigt internet og det nyeste inden for billede, lyd og teknik, så mulighederne er mange.

Lundsgaard Gods og Kulturhuset Anexet ligger centralt på Fyn, og der er gode transportmuligheder. Der er ca. 20 min. I bil til Odense og Nyborg – og der er gratis parkering ved godset.

Hvis I har spørgsmål eller ønsker I inspiration til jeres næste arrangement, er I velkomne til at kontakte vores koordinator:

Anja Yoo Andersen
T 6154 3311
anja@anexet.dk