FACILITETER & MULIGHEDER

Vi har de perfekte rammer til jeres virksomhedsarrangement!

Anexet ved Lundsgaard Gods er det oplagte valg, når I vil holde en konference, et seminar, et møde eller en team-building dag for jeres medarbejdere i helt utrolige, smukke og inspirerende omgivelser.

Lundsgård Gods ligger smukt i den fynske skov, lige ud til Storebælt og tæt på Kerteminde By. Her er man langt væk fra stress og jag, trafikkaos og den travle hverdag. I den smukke avlsgård er Kulturhus Anexet indrettet i de gamle lader, og det er en hel speciel oplevelse at træde ind i de smukt renoverede rammer.

I Anexet er der i bogstavligste forstand højt til loftet – og de fleksible, historiske og meget smukke rammer tilpasses ethvert arrangement med deltagelse af mellem 10 og 400 personer og kan nemt omdannes til smukke mødelokaler og gruppe-rum. Vi kan tilbyde ro og uforstyrrethed i naturskønne omgivelser med mulighed for fokus på udvikling og resultater og ikke mindst individuelle løsninger, der matcher netop jeres behov – Vi sørger for, at I får en oplevelse i særklasse.

Vi har alt det, I har brug for til et professionelt arrangement, inkl. alt det nyeste indenfor billed, lyd og teknik.

Vi ved, at forplejning altid er en meget vigtig del af et arrangement – og at den har en særlig betydning. På Lundsgaard Gods har vi Café Agnes H. der drives af Kok Thomas Kurek. Thomas har en stor passion for både dansk, europæisk og asiatisk mad. Maden er hjemmelavet, og der bruges så mange økologiske og lokale råvarer som muligt – også råvarer fra Lundsgaard Gods, hvor der drives økologisk landbrug.

Lundsgaard Gods og Kulturhus Anexet sætter fokus på bæredygtighed, økologi, rustik stil og social ansvarlighed. Vi skaber unikke oplevelser i helt unikke rammer med personlig herregårdsstemning – og samtidigt er det muligt at sætte Jeres eget præg på de arrangementer, der afholdes på stedet. De historiske rammer og den smukke natur gør stedet til noget helt særligt.

Lundsgaard Gods ligger centralt på Fyn. Der er ca. 20. min. i bil til Odense og Nyborg – og der er gratis parkering ved godset. Man kommer derfor nemt til Lundsgaard Gods fra alle dele af landet.

I er altid velkomne til at kontakte os og få svar på eventuelle spørgsmål i forbindelse med afholdelse af et arrangement – Og vil I gerne mærke den særlige stemning, se de skønne lokaler og smukke omgivelser før I beslutter Jer, så kontakt Koordinator Anja Yoo Andersen på tlf.: 6154 3311  eller pr. mail: anja@anexet.dk

Vi ser frem til at høre fra Jer!

Mødebilleder