SOMMERUDSTILLING MED INGE HØRUP Fernisering lørdag den 24. juni kl. 14

Sommerudstilling med Inge Hørup i Anexet ved Lundsgaard Gods

Fernisering lørdag den 24. juni kl. 14.00

Officiel åbning ved sognepræst og kunstkritiker Peder Ebbesen kl. 14.30

Gratis adgang

Anexet ved Lundsgaard Gods og Art Weeks arrangører, Bente og Michael Grønlund, har i samarbejde tilrettelagt en inspirerende sommerudstilling med den internationalt anerkendte maler Inge Hørup. Udstillingen kan ses i Anexet frem til 22. juli.

Inge Hørup er født i København 1958. Vokset op i Aarhus, og er i dag bosiddende i Frankrig og udstiller på anerkendt gallerier i hele Europa. Inge Hørup voksede op i et kulturelt miljø med mangeartede aktiviteter indenfor arkitektur, design og kunst.

Hun blev inspireret af kunstneren Ulrik Kvist (1945 – 2001), som hun var elev hos i perioden 1981-1984.
Siden har hun været aktiv med en uendelig række af udstillinger bl.a. i Kristiansand, København, Toronto, Regensburg, Sct. Petersborg, Nice, Tokio, Bruxelles, Paris, Lille, Edinburgh og Luxembourg.

Inge Hørup arbejder primært med malerier i en abstrakt ekspressionistisk stil. Ofte med kvinden som hovedmotiv, og med et strejf af sensualitet og humor.

Inge er i en fortsat rivende udvikling, hvilket gør hendes udstillinger forfriskende interessante at besøge. I de seneste malerier er der sneget sig naturalistiske elementer ind i de koloristiske strøg.

Til denne store udstilling har Inge hentet billeder fra sine gallerier i Frankrig, Schweitz, Edinburgh og Danmark.
Billederne er skabt mellem 2012 og lige frem til juni 2017.

Udstillingen kan opleves fra 24. juni til 22. juli og er åben alle dage fra 12-17.